Välkommen

Välkommen till 1021.se en sajt om inredning och renovering. Här kommer vi att delge er av våra kunskaper inom detta område och vi hoppas att ni kommer att få glädje av de artiklar vi lägger upp. Vi som skriver heter Lena och Roland och vi hoppas att du gärna återvänder för kommande tips och idéer om inredning och våra hus och hem.

Vi har som många ett stort intresse för hus och hem. Det är otaliga hem som vi renoverat och har mycket erfarenhet av detta. Vi äger också en mindre hyresfastighet som vi får hålla på med och få utlopp för vår lust att renovera. Dock så tar det allt för mycket tid och vi anlitar målare, snickare och andra hantverkare vid vissa tillfällen då vi själva inte har tid eller bara för att vi inte orkar.

Vi vill gärna h lite ledigt också och kunna njuta av den bostad som vi nu har totalrenoverat. Vi hoppas verkligen att ni hittar några guldkorn bland de artiklar som vi delar med oss av. Det kan vara inredningstips men också hur du går tillväga när du ska renovera ett badrum eller när du funderar på att måla om huset. Inget är för stort eller för litet.

Varmt välkomna // Lena & Roland