Ett magiskt vardagsrum

För att skapa ett magiskt vardagsrum så behövs det inte några gigantiska kunskaper för. Det är ett av de rummen som vi använder ofta och är den självklara samlingsplatsen hemma hos många. För att få till det så gäller det att göra få misstag med din inredning.

Det finns några inredningsmissar som vi gärna vill undvika. Självklart så vill man gärna använda trendiga möbler och fällor men risken blir att det blir själslöst. Försök att få in dig i din inredning en mix med olika saker gör att du får en hemkänsla i din inredning. Se till att skaffa en soffa som ni verkligen gillar att sitta, ligga och hänga i. Den ska vara skön och tänk på placeringen av soffan. Det är viktigt.

Att hänga tavlor på en vägg är en konst. Om man hänger dessa i fel höjd så kan de förstöra ett helt rum. Ögonhöjd brukar vara en bra måttstock. Anpassa tavlorna i både utseende och storlekar. Ett bra sätt är att lägga tavlorna på golvet tillsammans för att se om de passar ihop. ett annat misstag som kan göras är att lägga in för liten matta i ett rum, den bör vara bredare än soffan och att hela soffbordet har gott om plats på den matta som ligger där.