Få hjälp vid flytt utomlands

Vi går igenom flera olika känslor när vi flyttar. Det är en förväntansfull spänning men det kan också kännas jobbigt. Du behöver planera en hel del, saker behöver bli packade och flyttade och det är mycket som snurrar i huvudet samtidigt. Det är extra mycket att tänka på om flytten dessutom sker utomlands.

För att underlätta lite för dig kan det vara en bra idé att ta hjälp med allt som har med flytten att göra. Du kan exempelvis få hjälp med både packning och transport från ett och samma företag. Det kommer givetvis kosta lite extra men du slipper göra det själv. Kolla in QPL Transport för mer information.

Istället kan du då luta dig tillbaka och få in lite annan planering som till exempel hur du ska inreda din nya bostad, eller kolla upp ställen du först vill besöka när du kommer fram.

Var på plats när flyttlasset kommer fram

Det är givetvis inte ett måste men det är alltid bra att vara på plats när dina grejer kommer fram. På så sätt kan du få in dina grejer på direkten utan att behöva ordna med lager och extra flytthjälp. Glöm inte passet, oavsett om du åker bil eller flyger.