Planer på att skaffa Apple TV hem

Om du sett igenom de flesta av streamingtjänsterna därute och känner att du vill hitta något nytt kan Apple TV vara det du letar efter. Via Apple TV hittar du filmer och TV-serier som du lätt kan kolla på i TV:n via tjänsten.

Streamingtjänster

De senaste åren har det blivit alltmer populärt att se filmer och serier via olika streamingtjänster. Idag har de flesta ett abonnemang för en streamingtjänst, det kan vara till exempel Netflix eller HBO.

Många filmföretag har också satsat på att starta sina egna tjänster för att få in så höga intäkter som möjligt. Det i sig har gjort att du behöver allt fler abonnemang för att kunna se dina favoritserier, istället för att allt är samlat på en och samma sida.

Många säger upp tjänster av ekonomiska skäl

Det är inte billigt att ha flera abonnemang samtidigt, även om summan kan kännas liten var för sig. Då det ekonomiska läget har blivit alltmer dystert har det lett till uppsägning av abonnemang. För att spara pengar väljer många helt enkelt att skala bort extra utgifter, som streamingtjänster. Trots allt kan du fortfarande se filmer och serier på vanliga TV-kanaler.