Skapa en vacker fotovägg

En fotovägg förhöjer det personliga intrycket i ett hem. Varför inte ha en i ditt hem? Du kan välja att ha en fotovägg med bilder av din familj, egentagna naturfoton eller prints av foton som en proffsfotograf tagit. Det allra viktigaste är att det du sätter upp på väggen är motiv som du tycker om eftersom det är du som ska se dem varje dag. Hitta något passande online om du inte använder egna foton.

Arrangera dina tavlor

För att din fotovägg ska bli bra är det viktigt hur du arrangerar och hänger upp fotona. Det är bra att utgå från storleken på din vägg. Ska det vara många tavlor som fyller upp väggen eller lite mer sparsmakat? Ska det vara kreativ upphängning eller mer raka rader och linjer? Vad du än väljer ska det vara det du själv tycker är snyggast.

Personlig inredningsdetalj

En snygg och välplanerad fotovägg blir som ett inredningssmycke i ditt hem, så planera väl. När du lyckas blir det som att en del av ditt jag hänger på väggen. Inredning blir alltid roligast när den är en förlängd del av dig själv och inte ser ut som resten av Sveriges hem – helt utan känsla. Känsla är lika viktigt i livet som inom inredning.