Inred ditt hem med egna tavlor

Kanske det är så att du är duktig på att måla och skapa egna tavlor som du kan inreda ditt hem med. Det kan också vara så att du är duktig på att fotografera och har lyckats att ta ett antal fina bilder som du vill förstora och hänga upp hemmavid.

Det förgyller alltid ett hem med tavlor på väggarna och om man dessutom har målat dessa tavlor själv eller tagit bilder för den fotokonst man hängt upp gör ju att hemmet blir personligt och unikt. Se till att köpa hem ramar som passar till dina alster. Du kanske till och med både målar och fotograferar då kan du använda en sorts ram till dina foton och någon annan typ av ram till de tavlor du målat. Ramar finns i olika storlekar färger och material, välj det som du tycker passar bäst till dina alster.

Skaka en fotovägg av de fotografier som du tagit kan vara väldigt trevligt. Försök att använda dig av liknande motiv till din fotovägg och se till så att det får den form som du önskar. Ett tips kan vara att lägga ut golvpapp på golvet och lägga ut dina fototavlor på detta. Når du sorterat det som du vill ha det, rita av dina tavlor och skriv vilken som ska var. Tejpa upp golvpappen på den vägg som tavlorna ska hänga och markera var du ska sätta hänganordningen för dina tavlor.