Inred ditt hem personligt och snyggt

Inredning är roligt men kan också vara krångligt. Ska du hålla dig till en specifik trend eller blanda gamla pinaler med IKEA-möbler? Ha gärna en övergripande plan på hur du vill inreda hemmet men var inte heller rädd för att gå på magkänslan när du hittar det där fina loppisfyndet. Ett tips att är att skapa ett moodboard. Då blir då enklare att avgöra i vilken färgskala inredningen ska gå.

Inred med färg

Den monokroma stilen med vitt och svart samt sobert beige är smakfull och populär. Du ska dock inte vara rädd att inreda med färg. För den den mer blygsamma kan det räcka med ett par kuddar i senapsgult eller rosa. En skön matta i en varm färg får hela rummet att lyfta. Design Hemmet har många spännande produkter online där du kan hitta både designklassiker och rolig skandinavisk stil.

Ha kvalitet och komfort i åtanke

När du sätter i gång med inredningen bör du inte bara välja det som ser snyggast ut. Möblerna ska användas varje dag och får gärna vara både bekväma och hög kvalitet. Sätt gärna dina eller familjens behov i centrum. Spiller barnen ofta i soffan? Då kanske du inte ska välja en ljus soffa. Får ni ofta besök? Välj en iläggsskiva i matbordet och extra klappstolar. Du kan även hitta mycket begagnat.