Köp något nytt inför julen

Julen står för dörren och de flesta av oss har första advent som ett datum för att börja pynta inför jul. Alla har vi olika smak och det ser nog olika ut hos de flesta av oss hur vi väljer att skapa den jul som vi vill ha i våra hem. Vissa är mer sparsmakad medans andra vill att det ska synas att det är jul Se till att köpa något nytt inför julen som kommer.

Extra fint där hemma

Inför stora helger som jul så ser vi gärna till att vi får det extra fint där hemma. belysningen har en stor del i just julhelgerna men även innan och efter jul så finns det anledning att tända upp mer belysning i våra hem. Det är under den mörkaste årstiden och vi behöver ljus i olika former. Det behöver naturligtvis inte vara julbelysning enbart utan det kan vara nya fönsterlampor som passar i bostaden. En del av oss kanske inte vill pynta så mycket inför jul men däremot ha det fint hemma.

Välj själv hur du vill ha det

Välj hur mycket du vill att det ska pyntas där hemma. Det kanske är så att det räcker med en ljusslinga på balkongen eller altanen. Inomhus så kanske det inte alls är överdådigt utan det syns att det är jul på gång med hjälp av någon adventsstake och julstjärna i något fönster. En del väljer inte ens att ha en julgran under julhelgen utan pyntar något annat för at skapa lite stämning. Det kanske kan vara trevligt om det finns barn i familjen och hålla traditionen. Men självklart så ska ni välja själva hur ni vill ha det.