Tänk på belysning vid renovering

Redan i planeringsstadiet så kan det finnas en fördel att tänka på belysningen när man renoverar. Att planera var uttag och annan el ska dras kan man inte göra om i ett senare skede utan större ingrepp. Tänk på var och om ni vill ha uttag för fönsterlampor och var eluttag ska sitta efter väggarna. Prata med en elektriker för de allra bästa lösningarna.

En bra planering

Ni kanske redan har en god plan på hur ni vill ha er belysning i hemmet och kan redan ta en titt hos A-Ljus för att beställa de lampor och armaturer som ni vill ha i ert hem. Ert hem kanske ska ha en speciell inredningsstil och ni letar efter någon speciell belysning för att få det som ni önskar. I många fall så gäller det att inte ha för bråttom utan ta god tid på sig innan man väljer vad som skulle passa bäst i ert hem. Leta upp och kolla in alternativa lampor som kanske skulle kunna passa i ert hem.

Hämta inspiration

Hämta inspiration från andra är en stor fördel. Det finns mycket att kolla på nätet men också hos vänner och bekanta. Ni kanske ser en vacker lampa i något TV program som ni vill ha i ert hem. Det finns många vägar att hämta inspiration och det gäller att ni köper hem det som ni kommer att trivas med. Varje rum kräver sin typ av belysning. Hur du belyser ett kök skiljer sig från hur belysningen ska se ut i ett vardagsrum eller sovrum. Skissa upp hur ni vill att det ska vara i de olika rummen för att få en bra bild över belysningen.